Сотні харків’ян виявили бажання під час війни розпочати власну справу

15.02.2023 11:50   -
Власна справа під час війни: Що з бізнесом у Харкові

Станом на 1 лютого 2023 кількість фізичних осіб-підприємців у місті Харкові склала 119 494 особи. Протягом січня офіційно зареєстрували бізнес 840 підприємців. Про це повідомляють Харьковские известия.

Натомість через воєнні дії протягом січня у Харкові припинили діяльність 1003 фізичні особи-підприємці. Перемістили бізнес з Харкова та змінили свою податкову адресу на іншу область або територіальну громаду 28 фізичних осіб-підприємців.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

У Департаменті адміністративних послуг та споживчого ринку зазначили, що підприємці відграють ключову роль у спільній боротьбі проти агресора та забезпечують надійний економічний тил міста Харкова.

«Незважаючи на надскладні умови, підприємці не склали руки, вони докладають максимум зусиль для відновлення і продовження діяльності в умовах великого ризику та невизначеного майбутнього. Міська рада завжди підтримуватиме підприємців Харкова та намагається акумулювати всі можливі ресурси для відновлення економічних процесів та повернення бізнеса у місто», – підкреслили у департаменті.

ОСТАННІ НОВИНИ