Сьогодні завершується благодійний Аукціон на підтримку поранених воїнів ЗСУ від провідного велосипедиста країни (фото)

07.09.2022 09:29   -
Новини Харкова: Завершується благодійний аукціон на підтримку поранених воїнів ЗСУ

Благодійний Аукціон у рамках спільного проекту «Харьковских известий» і відомих спортсменів Харківщини «Допоможемо по-чемпіонськи!» від переможця Кубка Європи, призера чемпіонату Європи, багаторазового чемпіона України з велоспорту ВМХ, куп’янчанина Владислава Сапожникова завершиться 7 вересня о 21:00. Про це повідомляє спортивна редакція «Харьковских известий».

Титулований український спортсмен виставив унікальний та доволі коштовний для шанувальників спорту лот. Це ефектна футболка-джерсі національної збірної України з велоспорту BMX, в якій Сапожников успішно виступав на міжнародних топових турнірах, включаючи чемпіонати світу, етапи Кубка Європи та чемпіонатах Європи.

Також для переможця Аукціону буде приємний сюрприз від Федерації велосипедистів Харківської області – повний комплект стильних нагород з чемпіонату України з велоспорту ВМХ, що проходив в рідному для Влада Куп’янську – одному з провідних українських центрів з розвитку велоспорту ВМХ!

Благодійний Аукціон лідер національної збірної України з велоспорту ВМХ, майстер спорту міжнародного класу Владислав Сапожников проводить на своїй сторінці у Фейсбуці. Стартова ціна лоту складала 1 тисячу гривень. Бажаючим взяти участь у благодійному Аукціоні від чемпіона потрібно залишити свій коментар під відповідним постом із зазначенням суми-ставки. Переможцем стане той, чия ставка буде останньою на момент завершення Аукціону.

Також спортсмен відкрив додатковий спеціальний рахунок, для тих, в кого є бажання та змога перерахувати будь-яку суму на благородну справу від 10 грн. Адже всі зібрані кошти з благодійного Аукціону та цього додаткового рахунку підуть харківським волонтерам (контактна особо Олена Мельник), які допомагають пораненим бійцям ЗСУ та ТРО у шпиталях Харкова та Лозової.

Приєднуємося до доброї та такої потрібної справи! Разом ми сила!