Сьогодні харківські комунальники планують відремонтувати 11 ділянок пошкоджених водоводів

13.08.2022 13:11   -
У Харкові  усувають пошкодження на водоводах

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» учора, 12 серпня, ліквідували 8 пошкоджень на ділянках трубопроводів холодного водопостачання та привели до ладу 15 оглядових колодязів. Повiдомляють Харьковские известия.

Як повідомили у КП «Харківводоканал», у планах на сьогодні, 13 серпня, – ремонт 11 пошкоджених ділянок водоводів. Зокрема, значний обсяг відновлювальних робіт заплановано виконати у Шевченківському районі. За словами начальника служби зовнішніх водопровідних мереж Шевченківського району Андрія Целогородцева, необхідно ліквідувати аварійні ситуації на водопровідних магістралях діаметром 300 та 200 мм на пр. Перемоги та вул. Ахсарова.

Також проведемо заміну водопровідного вузла на трубопроводі, розташованому біля однієї з районних лікарень. Після завершення робіт в обов’язковому порядку облаштуємо території, – повідомив Андрій Целогородцев.

Крім того, лабораторія санітарно-епідеміологічного контролю щоденно досліджує якість води, яка, за даними фахівців, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для оперативної роботи ремонтних бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце витоку, точну адресу та номер телефону заявника для уточнення. Інформацію приймають за тел.: 15-33.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що комунальні служби на місці обстрілів відновлюють, що можливо (відео).