Сьогодні стартує продаж нової поштової марки «Українська мрія»

28.06.2022 15:00   -
Новини України: Продаж поштовой марки "Українская мрія" стартує 28.06.2022

Сьогодні, 28 червня, Укрпошта ввела в обіг нову поштову марку «Українська мрія». Про це повідомляють «Харьковские известия».

Марка уособлює незламність і волю українців: знищено літак, проте знищити українську мрію, прагнення до свободи не можливо. А головною мрією кожного є перемога над ворогом, яку українці наближають, працюючи кожен на своєму напрямку.

Марка випущена тиражем 3 млн шт. До неї випустили художній конверт та листівку. Також запланований продаж тематичного мерчу із зображенням марок.

Придбати цей мініатюрний витвір мистецтва від сьогодні можна у відділеннях Укрпошти, а також онлайн на українських та міжнародних маркетплейсах:

Як і на попередні поштові випуски, будуть діяти обмеження на кількість придбання марки. Один клієнт може замовити на одне замовлення не більше 2 маркових аркушів, 5 конвертів, 5 листівок.

Основою ескізів поштової марки «УКРАЇНСЬКА МРІЯ», конвертів, карток та штемпелів став малюнок одинадцятирічної Софії Кравчук із м. Любомль Волинської області, на якому найбільше повітряне судно летить до зірок та прикрашене рожевими квітами. Саме ця її робота стала призером Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», який відбувся минулого року в рамках відзначення 30-річчя Незалежності України.

Раніше ми повідомляли про те, що Укрпошта випустила мільйон поштових марок «Російський військовий корабель, йди…!».