Сьогодні біля селища Рогань Харківського району на автошляху «Харків-Київ-Довжанський» сталася жахлива аварія. ФОТО. ВІДЕО

14.02.2019 17:58   -
Автор:
Водій автомобіля «Volkswagen Transporter» на обледiнiлiй дiлянцi дороги втратив керування автівкою та перекинувся на дах. Після цього на тій самій ділянці перекинувся та вилетів у кювет автомобіль «Seat Ibiza».
За кілька хвилин 30-річний водій автівки «Kia Rio» не впорався з керуванням, авто перевернулося на дах і скоїло наїзд на жінку-пішохода, що вийшла на проїжджу частину. Після чого автівка зіштовхнулася з автомобілем «Volkswagen Transporter». 54-річна потерпіла від отриманих травм померла на місці.
У той же час в бік Харкова рухався автомобіль «ВАЗ», водій якого, намагаючись уникнути зіткнення, застосував екстрене гальмування і авто перекинулося.
Інформація про подію зареєстрована в Журналі заяв і повідомлень Липецького відділення поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 288 (порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за санкцією статті – до 5 років позбавлення волі.

Коментар начальника відділу СУ ГУНП в Харківській області Олексія Маника