Сімейний підряд: мати з донькою піймалися на контрабанді. ФОТО

28.01.2020 13:16   -
Автор:
В ході митно-прикордонного огляду автомобіля під керуванням громадянки РФ, який рухався у напрямку з України до РФ, в обшивці заднього сидіння автомобіля, у сумці з автомобільними інструментами у багажному відділенні, серед особистих речей – в сумках, пакетах, а також всередині манежу для немовлят було виявлено картонні коробки, в яких знаходились зарядні пристрої до приладів «Life Balance». Загалом в авто були виявлені 300 шт. проводів USB, 16 комплектів з проводу та двох металевих ручок, 16 пластин жовтого кольору з металу, 30 плат зеленого кольору, 145 шт. блоків живлення model AD – 19.
Щодо самих приладів, то їх контрабандистки сховали просто на собі. Під одягом на матері та дочці були закріплені прилади у кількості 100 одиниць.
Згідно з даними мережі Інтернет, вартість одного приладу «Life Balance» в Україні складає близько 15000 грн. (залежно від комплектації даного приладу).
Як зізналася жінка, перевозила товари за грошову винагороду. Відносно порушниці складено протокол за частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.