Школярів та студентів Харківщини запрошують до Єврошколи-2023

17.02.2023 12:49   -
Школярів та студентів Харківщини запрошують до Єврошколи-2023

Стартував набір до освітнього проєкту EU Study Days представництва Європейського Союзу в Україні. До участі в проєкті запрошують школярів 9-11 класів, студентів та аспірантів. Про це повідомляють Харьковские известия.

EU Study Days – це Єврошкола, що дає можливість українській молоді розширити свої знання про Європейський союз, його відносини з Україною. Курс лекцій готують провідні європейські та українські експерти.

Мета проєкту – розвивати комунікацію між українською та європейською молоддю задля обміну досвідом, співпраці та впровадження спільних інтересів.

Лекції проходитимуть онлайн. Курс навчання складається із двох осінніх модулів – перший стартуватиме навесні, а другий восени. Кожен модуль включає в себе по 10 лекцій для школярів та студентів.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

20 кращих слухачів серед школярів та 20 з числа студентів будуть запрошені до участі у літній або зимовій школах в очному форматі.

Проєкт реалізується громадською організацією «Молодіжна альтернатива», Львівським національним університетом імені Івана Франка, Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця.

Детальніше ознайомитись з проектом можна за посиланням.

ОСТАННІ НОВИНИ