Сергій Бабкін став офіційним амбасадором 127 бригади ТрО ЗСУ міста-героя Харкова (відео)

20.02.2023 10:40   -

Також на знак визнання заслуг артистів Сергія та Сніжани Бабкіних на культурному фронті протидії ворогу їм було вручено нагрудні знаки – почесна відзнака 127 Окремої бригади Територіальної оборони ІІІ ступеня. Про це повідомляють Харьковские известия.

Нагородження сталося під час концерту у Харкові. Також Сергія Бабкіна було представлено як офіційного амбасадора 127 Окремої бригади Сил ТрО ЗСУ міста-героя Харкова. Військові, зокрема, повідомили, що бригада вже отримала від артистів в якості благодійної допомоги чверть мільйона гривень.

“Мені забракло слів, щоб на сцені сказати, що це означає для нашої сім’ї, для нас як громадян України. Перш за все, це велика честь, і ми будемо робити і далі все, що від нас залежить, щоб бути цієї честі гідними. Не буде перебільшенням сказати, що це – найважливіша нагорода в моєму житті. Низький уклін, Окрема бригада Територіальної оборони міста Харкова! Ми неймовірно вдячні нашим героям за їх щоденний подвиг! Слава Україні! Слава ЗСУ!” – написав Сергій Бабкін у своїх соцмережах.

Благодійний тур Сергія Бабкіна триває, лишилось чотири міста – Кам’янське (20.02), Івано-Франківськ (21.02), Чернівці (22.02) та Мукачево (24.02)! Кошти з виступів будуть перераховані на потреби славнозвісної 127-ї бригади.

ОСТАННІ НОВИНИ