Росіяни можуть контролювати радіочастоту в Харківській області

08.02.2023 09:29   -
Росіяни можуть контролювати радіочастоту в Харківській області

На Харківщині на частоті 100 МГц держава-агресор може здійснювати своє мовлення під позивним «Слобожанське ФM». Про фейкову радіостанцію ворога попереджає ТРК «Слобожанське ФM». Про це повідомляють Харьковские известия.

Десь тиждень тому харків’яни і мешканці сусідніх районів помітили появу нової радіостанції в FM-діапазоні. На частоті 100 МГц лунають позивні «Слобожанське ФM», звучать хіти українських та західних виконавців.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Однак «Слобожанське ФM» таку частоту ані в Харкові, ані поблизу нього не отримувало. І до трансляцій на хвилі 100 МГц не має ніякого відношення. Більше того, український мовник повідомив, що росіяни під час окупації Великого Бурлука вкрали обладнання та передавачі місцевої радіостанції «Слобожанське ФM».

“В ефірі дійсно лунають фірмові заставки саме нашої станції з переліком частот в районах Харківщини. Але річ у тому, що наш ефірний комп’ютер з музичною базою і заставками станції викрали російські загарбники під час окупації Великого Бурлука, де ми здійснювали мовлення. Чому саме в такому вигляді і з якою метою це роблять невідомі особи, це вже з’ясовують компетентні органи”, – повідомили в ТРК «Слобожанське ФM».

ОСТАННІ НОВИНИ