Росіяни готуються до оборонних дій у Криму — розвідка

17.03.2023 14:12   -
Російські окупанти готуються до оборонних дій у Криму — розвідка

росіяни створили на тимчасово окупованому Кримському півострові оборонне угрупування та готуються до оборонних дій. Про це повідомляють Харьковские известия з посиланням на представника ГУР МО України Вадима Скібіцького.

Українська розвідка постійно відстежує все, що пов’язане з діяльністю угруповання російських військ у тимчасово окупованому Криму.

“Інфраструктура на тимчасово окупованому півострові підтримується в бойовій готовності. У Криму розміщений потужний сухопутний і авіаційний компонент. Наприклад, це близько 90 бойових літаків, 60 бойових вертольотів. Створене оборонне угруповання, що здійснює заходи із облаштування фортифікаційних споруд, лінії оборони. Вони готуються до оборонних дій на території півострова”, – сказав Вадим Скібіцький.

Коментуючи спорудження окупантами траншей та окопів на кримських пляжах, представник розвідки зауважив, що вони обрали найбільш небезпечні напрямки, де може бути проведена морська десантна операція, і зараз саме там здійснюють підготовку оборонних рубежів.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.