Росіяни готують декілька варіантів повторного наступу на Україну – воєнна розвідка

17.01.2023 11:05   -
Росія готує декілька варіантів повторного наступу на Україну - розвідка

Представник української розвідки Андрій Юсов заявив, що у російських окупантів може бути кілька різних сценаріїв наступу. Про це повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУР МО України.

Також Юсов підкреслив, що більшість інформації, яка є доступною – неправдива й слід пам’ятати, що росіяни часто поширюють дезінформацію.

“Ворог готує різні сценарії. І займається дезінформацією, роблячи вкидання через різні інструменти тих чи інших напрямків, щоб дезорієнтувати нас. Від дуже “екзотичних”, як, наприклад, десант на Одесу. Тому що станом зараз це виглядає суїцидальним напрямком для ворога. Проте ми бачили й інші їхні суїцидальні дії”, – сказав Андрій Юсов.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Представник воєнної розвідки України додав, що цілі путіна залишаються незмінними – геноцидна війна, знищення українського народу та держави.

“Це означає, що нам потрібно більше підтримки, більше зброї, більше санкцій. І, безумовно, готуватися до подальшої деокупації українських територій, перемоги та звільнення України від загарбників. Повірте, всі ці сценарії Україна відпрацьовує”, – заявив представник ГУР МО України.

ОСТАННІ НОВИНИ