росія буде змушена вивести свої війська з України під тиском ЗСУ та дипломатії — ГУР

23.02.2023 14:00   -
росія виведе свої війська з України під тиском ЗСУ та дипломатії

рф буде змушена вивести свої війська з території України і під тиском української армії, внутрішньоросійських політичних процесів та під тиском дипломатії. Про це повідомляють Харьковские известия з посиланням на начальник ГУР МО України Кирила Буданова.

“росія буде змушена зробити цей вихід незабаром, інакше це швидко призведе до краху російського режиму. У нього немає іншого рішення. У росіян була можливість спокійно вийти з ситуації, яку вони самі створили. Вони не хотіли зупинятися. Вони обрали шлях ескалації. Це створює для них проблеми”, – розповів Буданов.

За його словами, на росію чекають дуже важкі часи. Виникне питання про політичну та безпекову архітектуру цього регіону, який простягається від Східної Європи до азіатської частини росії.

“Потенційно це може змінити політико-територіальну конфігурацію російської федерації. І це не питання десятиліть, це може статися швидко. Світу не потрібна російська федерація в тому вигляді, як вона є сьогодні, яка загрожує всьому світу. І крім ядерної загрози, росії більше нічого запропонувати. Ця загроза нікому не потрібна. росії доведеться змінюватися”, – підсумував очільник воєнної розвідки України.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.