Родина правоохоронців Лубяних з Харкова: з першого дня війни разом на варті правопорядку

31.08.2022 13:15   -
Дружня родина харків’ян Лубяних щодня стежить за безпекою городян

Дружня родина харків’ян Лубяних працює в правоохоронній системі Харківщини. Олександр Лубяний – сержант поліції, несе службу на посаді поліцейського з обліку речових доказів та озброєння Харківського районного управління поліції №1. Його дружина Інна майор служби цивільного захисту, працює старшим психологом сектору психологічного забезпечення ГУ ДСНС України в Харківській області. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУ НП Харківської області.

Чоловіка та жінку познайомили спільні друзі. У 2018 році пара вирішила офіційно побратися. На той момент Олександр після повернення зі служби в армії працював у приватній фірмі і навіть не замислювався про роботу в поліції. Інна, навпаки,  виросла в родині, де майже усі її члени зв’язали своє життя з роботою в Державній службі з надзвичайних ситуацій. Династію рятувальників почав дідусь дівчини, продовжили її рідні дядько та сестра.

У 2019 році чоловік Інни теж вирішив опанувати професію правоохоронця. Олександр успішно пройшов тестування та був прийнятий на службу до Холодногірського відділу поліції. Через кілька років, після реформування територіальних підрозділів поліції Харкова, Олександр Лубяний прийшов працювати до Харківського райуправління поліції №1. Зараз він проходить заочне навчання на факультеті правознавства Харківського національного університету внутрішніх справ.

Пара виховує сина Михайлика, якому зараз 3 роки. Родина мешкала в найбільш постраждалому від обстрілів  районі Харкова – на Салтівці. На десятий день обстрілів до їх будинку прилетіла ракета, після чого Лубяні перебралися до центру міста. Про евакуацію з Харкова подружжя навіть не думали. Разом прийняли рішення залишитися у рідному місті і сумлінною службою виборювати перемогу над ворогом.

Інна у вільний час вишиває картини та піклується про родину. Подружжя бачиться лише вечорами, і весь цей час присвячує спілкуванню і вихованню дитини у дружній та затишній обстановці.  Найбільше всього родина Лубяних мріє про мирне життя та щасливе майбутнє маленького Михайлика.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що комунальники з Харківобленерго продовжують працювати на благо міста.