Ремонт водоводу: У декількох будинках Шевченківського району відключили водопостачання

21.11.2022 14:56   -
У частині Шевченківського району Харкова відключили воду - причини

Бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» за минулий тиждень усунули 80 аварійних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання. Про це повідомляють Харьковские известия.

Також бригади АВР упорядкували 60 оглядових колодязів на водоводах із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтували 16 водорозбірних колонок.

У неділю зусиллями аварійників було ліквідовано 13 поривів на трубопроводах та відновлено 3 оглядові колодязі.

Сьогодні, 21 листопада, ремонтники Комплексу «Харківводопостачання» розпочали ліквідацію 17 пошкоджень на мережах.

Зокрема, продовжуються відновлювальні роботи на внутрішньоквартальному водоводі діаметром 400 мм на перехресті вулиць Дерев’янка та Новопрудна у Шевченківському районі. Водопостачання тимчасово відключено у 4 багатоквартирних будинках.

Читайте також: За добу АТ “Харківгаз” відновило газопостачання 540 родинам

Як повідомив начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Шевченківського району Андрій Целогородцев, подачу води споживачам буде повністю відновлено сьогодні, до 20:00. На цій ділянці розташовані різні комунікаційні з’єднання, що ускладнює проведення ремонтних робіт. За його словами, районні аварійні бригади також реставрують дві технічно зношені ділянки магістральних трубопроводів на вулиці Людвіга Свободи.

Масштабні ремонти заплановані у Салтівському районі міста – у роботі 3 пошкодження на зовнішніх мережах.