Ранок у Харкові розпочався з обстрілу: ситуація в регіоні 20 червня

20.06.2022 09:59   -
Ранок у Харкові розпочався з обстрілу: ситуація в регіоні 20 червня

В Харкові та області не вщухають ракетні та артилерійські обстріли. Вночі ворог випустив ракети по Харкову та населеним пунктам передмістя. Зранку у Харкові знов лунали вибухи, повідомляють “Харьковские известия”.

Протягом минулого дня військові російської федерації завдали ударів по місту Чугуєву, селам Харківської області Баранівка, Іванівка, Коробочкіно.

Вночі ворог випустив ракети по Харкову та населеним пунктам передмістя. В результаті пошкоджені приватні будинки місцевих жителів, господарські споруди та гаражі, приміщення учбового закладу в місті Люботині. В селі Іванівка внаслідок вибуху снаряду поранення отримали троє, в тому числі діти 13 та 14 років.

У Балаклії 2 людей поранені. Чугуїв – 1 постраждалий. У Первомайському, Лозівського району, поранена дитина 13 років. У Шевченковому, Куп’янського району, також 1 постраждалий. У с. Циркуни, Харківського району, місцевий чоловік 74 років підірвався на російській міні. Госпіталізований з пораненнями.

В цілому по області за минулу добу 9 поранених, у тому числі три дитини.

У Харкові ворог бив по околицях міста та по Холодногірському району. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

У Ізюмському районі досі триває ліквідація пожежі на нафтопереробному підприємстві, яке зазнало удару російських окупантів 18 червня.

Громадян закликають бути обачними – ворог підступно дистанційно мінує великі території далеко від лінії фронту. Не перебувайте без нагальної потреби в полях, на узбіччях доріг, не відвідуйте лісосмуги!