Пташку шкода. На Харківщині вогонь вщент знищив сарай разом з перепілками. ФОТО

04.10.2019 16:45   -
Автор:
Це подвір’я використовувалось господарем для ведення господарської діяльності. У господарчій споруді, яка зайнялась, вирощувались перепілки. Першим виникнення пожежі випадково помітив сусід. На той момент спостерігалась вже велика заграва, яка здіймалась над дахом сараю.
До місця виклику були направлені 2 оперативних відділення 58-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС. На час прибуття вогнеборців площа пожежі складала 200 кв.м. Дах та внутрішні приміщення споруди повністю були охоплені вогнем. Конструкції перекриття і даху під впливом вогню частково зруйнувались. Швидкому розповсюдженню вогню сприяло те, що зверху дерев’яного перекриття для утеплення була насипана велика кількість сухої тирси. В середині зберігалось близько 2 т. сухих кормів та стояли клітки з птахами.
В осередок пожежі рятувальники подали 4 пожежних ствола і о 06:05 локалізували пожежу. Але повністю загасити вогонь їм вдалось тільки об 11:25. Вогнеборці провели величезний обсяг робіт з розбирання зруйнованих конструкцій господарчої споруди, щоб дістатися і загасити всі локальні осередки горіння.
На місці події працювали 10 осіб особового складу ДСНС і 2 одиниці техніки. Постраждалих немає.
Причина виникнення загоряння встановлюється.