Президент подякував бійцям 92-й ОМБр за полонених окупантів

17.10.2022 16:30   -
Новини Харків: Президент подякував бійцям 92-й ОМБр за полонених

Президент України Володимир Зеленський відзначив підрозділи, які забезпечили гарний результат у поповненні обмінного фонду, що дає можливість звільняти наших героїв. Про це повідомляють Харьковские известия.

Кожен, хто бере в полон російських військових, забезпечує можливість звільняти наших героїв, заявив Зеленський у своєму вечірньому зверненні до народу України.

“Окремо я хочу відзначити сьогодні ті підрозділи, які забезпечили нам результат у поповненні обмінного фонду. Це надзвичайно важливо: кожен, хто бере в полон російських військових, забезпечує нам можливість звільняти наших героїв.

Я дякую 54-му окремому розвідувальному батальйону імені Михайла Тиші, 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді й 92-й окремій механізованій бригаді, які під час наступальних дій суттєво збільшили нашу можливість повертати українців додому”, – зазначив Президент України.

Читайте також: “Трошки не доїхали”, – командир батальона 92 ОМБр про первые дни защиты Харькова

Також Зеленський наголосив, що нам потрібно брати в полон якнайбільше окупантів – це дасть змогу звільнити всіх наших людей, яких утримують у Росії.

Нагадаємо, харківські волонтери передали для 92-ї бригади реанімобіль.