Представників fashion-індустрії запрошують на майстер-класи

04.10.2019 16:05   -
Автор:
Серед обговорюваних тем секції – «Формування сильного бренду fashion-індустрії. Продажі»; «Шлях клієнта. Як підвищити результативність будь-яких угод. Розбір кейсів»; «Як збільшити продажі за допомогою CRM»; «Відповіла в директ. Як підвищити продажі через Instagram»; «Битва за легпром». Учасники секції зможуть більше дізнатися про угоди і продажі, командну роботу та підбір фахівців, створення свого бізнесу, системи розвитку і захисту бренду. У другий день мова піде про особливості створення fashion-фотографії, підбір гардеробу і маркетинг у сфері fashion.
До участі запрошуються представники компаній і організацій в сфері легкої промисловості, власники швейного бізнесу, представники рітейлу, дизайнери одягу, студенти профільних навчальних закладів та всі, хто цікавиться модою.
Як повідомила начальник управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Вікторія Грецька-Миргородська, «Kharkiv Fashion» – це майданчик для розвитку і зростання легкої промисловості регіону. «Тут дизайнери та інші представники легпрому не тільки можуть показати результат своєї праці, а й отримати нові знання для просування свого бренду», – зазначила начальник управління.
За словами виконавчого директора «Kharkiv Fashion Cluster» Олега Єгорова, модна індустрія щороку трансформується, з'являються нові тренди, більше продажів переходить в онлайн, на український ринок приходять нові закордонні бренди. Тому завдання організаторів заходу – допомогти українському, і особливо харківському, виробнику утримати позиції на ринку і перемогти конкурентів. Олег Єгоров зазначив, що в рамках заходу експерти піднімають ці питання і створюють можливості для комунікації виробників з експертами ринку для пошуку оптимальних рішень.
Також у рамках презентації проєкту «Харків – це модно» студенти профільних навчальних закладів та усі бажаючі зможуть прослухати тренінги від експертів ринку – учасників Харківського кластера легкої промисловості та дизайну. На заході презентують перший спільний шоу-рум дизайнерів – учасників кластера.
З програмою «Fashion Business Education» на 11 і 12 жовтня можна ознайомитися тут.
Нагадаємо, проєкт «Kharkiv Fashion» організований управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Харківської міськради з ініціативи учасників Харківського кластера легкої промисловості та дизайну і під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.