Пожежі на Харківщині: оперативна інформація від ДСНС на 3 лютого

03.02.2023 09:11   -
Пожежі на Харківщині: дані від ДСНС на 3 лютого 2023 року

За добу з 02 по 03 лютого 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 32 оперативних виїздів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Протягом звітного періоду рятувальники 15 разів виїжджали на ліквідацію пожеж, 3 з яких спричинили окупанти своїми обстрілами.

Близько 07:20 чергового обстрілу зазнало прикордонне селище Козача Лопань Дергачівської громади. Окупанти влучили в адміністративну будівлю. В її підвальному приміщенні сталась пожежа на площі 8 кв.м. Рятувальники 63-го ДПРП ліквідували вогонь о 08:10. Постраждалих немає.

Біля 13:00 ворожий снаряд влучив у приватний житловий будинок у селищі Дворічна. Він горів на площі 100 кв.м. З пожежею боролись майже годину рятувальники 14-ї ДРПЧ. Людей в будинку не було.

Вже о 19:47 вогнеборці з м. Куп’янська та їхні колеги з Луганська виїхали на гасіння пожежі, що також трапилась внаслідок обстрілу, у селі Благодатівка Кіндрашівської громади. Там горіла приватна господарча споруда на площі 100 кв.м. О 21:45 вогонь вдалося ліквідувати. На щастя тут також ніхто не постраждав.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

5 разів рятувальники виїздили на місця влучання ворожих боєприпасів.

У селі Кругляківка Кругляківської громади зазнали пошкоджень приватний будинок та легковий автомобіль, поранено 46-річного чоловіка.

У м. Куп’янськ ракета влучила по приватному подвір’ю, поранено 67-річну господарку.

Також у Куп’янську пошкоджене ще одне приватне домогосподарство (зруйновано стіну господарчої споруди), постраждалих немає.

У м. Вовчанську пошкоджені 4 приватні домоволодіння, без постраждалих.

Обстрілом зруйновано приватний будинок у м. Барвінкове. Рятувальники 61-ї ДРПЧ деблокували з-під завалів 70-річного чоловіка, врятувавши йому життя. На жаль ще двоє чоловіків не вижили. Їхні тіла надзвичайники також дістали з-під завалів.

ОСТАННІ НОВИНИ