Пожежі на Харківщині: оперативна інформація від ДСНС на 26 травня

26.05.2023 09:14   -
Пожежі на Харківщині: дані від ДСНС на 26 травня 2023 року

Протягом доби з 25 по 26 травня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 30 оперативних виїздів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Протягом звітного періоду рятувальники 11 разів виїжджали на ліквідацію пожеж, з них 5 спричинені обстрілами з боку окупантів.

О 15:00 село Мала Вовча Вовчанської громади зазнало потужного артилерійського удару з боку рф. На момент прибуття рятувальників стало відомо про велику пожежу, спричинену потраплянням боєприпасу. Внаслідок обстрілу горів приватний житловий будинок та 2 господарчі споруди на загальній площі 300 кв.м. О 18:30 пожежу вдалося ліквідувати.

Протягом доби рятувальники також здійснили 5 виїздів з метою обстеження місць ворожих обстрілів.

Харківський район, с. Циркуни, пошкоджень зазнало приватне домоволодіння. Від ДСНС залучалась 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу.

Чугуївський район, м. Вовчанськ, пошкоджень зазнали житлові будинки, господарчі споруди та гараж. Від ДСНС залучалась 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу.

Куп’янський район, м. Куп’янськ, внаслідок обстрілу пошкоджено дах п’ятиповерхового будинку та вікна. Від ДСНС залучалась 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу.

Постраждалих в жодному випадку не виявлено.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 84 одиниці вибухонебезпечних предметів.

В с. Протопопівка Балаклійської громади в результаті спрацювання невідомого вибухонебезпечного предмета загинув 39-річний мешканець. Детонація боєприпасу відбулась під час того, як загиблий рухався селом на мотоциклі з коляскою. Чоловік загинув одразу. Також поранення отримав інший місцевий 45-ти років.

Протягом всього дня також тривали пошуки зниклої дитини у с. Скрипаї Слобожанської громади. До пошукових робіт були залучені понад 300 осіб, серед них рятувальники ДСНС, поліцейські, волонтери, кінологи та водолази. На жаль до тепер зниклу дівчинку не знайдено.

ОСТАННІ НОВИНИ