"Інфосіті" – інформаційно-аналітичний портал

Пожежі на Харківщині: оперативна інформація від ДСНС на 23 січня

Пожежі на Харківщині: дані від ДСНС на 23 січня 2023 року

За добу з 22 по 23 січня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 20 оперативних виїздів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Протягом звітного періоду рятувальники 8 разів виїжджали на ліквідацію пожеж, 1 з яких спричинив ворожий обстріл.

О 07:32 рятувальники з м. Вовчанська та м. Лисичанська виїхали на гасіння пожежі, яку спричинив російський обстріл. Снаряд влучив в приватну оселю у м. Вовчанськ, внаслідок чого виникла пожежа. На момент прибуття підрозділів ДСНС її площа склала 120 кв.м. Горів дах будинку. Для гасіння вогню вогнеборці застосували 2 пожежні стволи. О 08:07 пожежу локалізували та о 09:00 – ліквідували. Постраждалих немає.

4 рази рятувальники виїжджали на перевірку територій, які постраждали від ворожих обстрілів.

О 08:35 та о 10:35 рятувальники обстежували 3 приватні домоволодіння у м. Куп’янську, які піддалися артобстрілам. Там пошкоджені дахи, вікна, стіни житлових будинків, паркани. Постраждали 2 людей. Пожеж не зафіксовано.

О 13:11 рятувальники ДСНС-ники обстежили приватне домоволодіння у селищі Дворічна. Вибухом пошкоджено дах та тамбур будинку. Без постраждалих.

Вже о 22:10 у двір приватного домоволодіння у селищі Пісочин Харківського району влучила ворожа ракета, яка зруйнувала надвірні забудови. На щастя обійшлось без жертв.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

На одній з пожеж, що виникла о 03:36 в приватній оселі за адресою: м. Красноград, вул. Захисників України, 65 загинув чоловік, особа якого наразі встановлюється. Горів дах та перекриття будинку на площі 15 кв.м. О 04:02 рятувальникам вдалося локалізувати вогонь та о 06:05 його повністю ліквідувати. Причина виникнення загоряння встановлюється.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 11 вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міст Куп’янська та Ізюма рятувальники доставили 12 тонн питної води.

ОСТАННІ НОВИНИ