Пожежі на Харківщині: оперативна інформація від ДСНС на 18 січня

18.01.2023 09:00   -
Пожежі на Харківщині: інформація від ДСНС на 18 січня 2023 року

За добу з 17 по 18 січня 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 24 оперативних виїзди. Про це повідомляють Харьковские известия.

Протягом звітного періоду рятувальники 7 разів виїжджали на ліквідацію пожеж. Пожеж через ворожі обстріли не зафіксовано.

4 рази рятувальники виїжджали на перевірку територій населених пунктів, щойно обстріляних ворогом. У селищі Ківшарівка вибуховою хвилею від вибуху ракети пошкоджено будівлю місцевої лікарні. У м. Куп’янську ворожі ракети зруйнували гараж і центральний корпус навчального закладу. А у селищі Дворічна артобстрілом на приватному подвір’ї пошкоджено 2 господарчі споруди, дах та вікна літньої кухні, вікна будинку. Пожеж не зафіксовано.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

На одній з пожеж, що виникла за адресою: м. Харків, вул. Отакара Яроша, 12 а, 50-річний чоловік отримав опіки лівої руки. Постраждалого госпіталізували до опікового центру Харкова. Подія трапилась о 17:30 у приміщенні електрощитової на 1-му поверсі житлової 17-типоверхівки. Горіло електричне устаткування та старі меблі на площі 10 кв.м. За допомогою 2-х порошкових вогнегасників бійці 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 17:58 ліквідували вогонь. Ймовірно загоряння трапилось внаслідок короткого замкнення електричної мережі.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 71 вибухонебезпечний предмет.

Мешканцям міст Куп’янська та Ізюма рятувальники доставили 16 тонн питної води.

ОСТАННІ НОВИНИ