Пожежі на Харківщині: оперативна інформація від ДСНС на 1 лютого

01.02.2023 09:12   -
Пожежі на Харківщині: дані від ДСНС на 1 лютого 2023 року

За добу з 31 січня по 1 лютого 2023 року рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 20 оперативних виїздів. Про це повідомляють Харьковские известия.

Протягом звітного періоду рятувальники 10 разів виїжджали на ліквідацію пожеж.

1 раз рятувальники перевіряли місця влучання ворожих снарядів в населених пунктах та з’ясовували наслідки. У Куп’янському районі с. Шипувате, далекобійний снаряд потрапив у землю біля будинку культури. Постраждалих немає. Пожежі не було. Від ДСНС залучалось 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу.

31 січня продовжувались аварійно-рятувальні роботи з розбору завалів та пошуку фрагментів тіла загиблої жінки у зруйнованому ворожою ракетою житловому чотирьохповерховому будинку у Київському районі міста Харкова. На місці працювали верхолази, рятувальники, важка інженерна та комунальна техніка. Всього від ДСНС було задіяно 22 чоловіка особового складу ДСНС і 7 одиниць рятувальної техніки. Рятувальникам вдалось демонтувати більшу частину аварійних конструкцій, розчистити значну часину завалів будівельного сміття, під яким на рівні 4-го поверху були виявлені фрагменти тіла загиблої.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 10 вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міст Куп’янська та Ізюма рятувальники доставили 16 тонн питної води.

ОСТАННІ НОВИНИ