Поліція встановила, хто навів російські ракети на Харківську ОДА (фото)

05.08.2022 19:04   -
Новини Харкова: Встановили, хто навів російські ракети на ХОДА

Підозрюваний 28 лютого 2022 доповів своїм кураторам з рф, що в будівлі ХОДА знаходиться штаб полку АЗОВ та територіальної оборони. Про це повідомляють Харьковские известия.

Окрім ХОДА, колаборант надав дані для нанесення ударів по головному офісу фірми ХАДО, де начебто знаходиться виробництво зброї, та ще на ряд адрес по місту, які в подальшому були атаковані ракетами або РСЗО рашистської армії.

Щоб зібрати доказову базу, було ретельно досліджено вилучену у зрадника комп’ютерну техніку та відновлено видалені листування.

“Світ вже знає про абсолютну некомпетентність і небоєздатність російської армії, два діючих інструменти якої це “закидування м’ясом” та терор. Але відправляти ракети вартістю мільйони доларів для вбивства та руйнувань через слова сторожу з гаражів…

Ми обовязково переможемо. Жодних сумнівів. Наполеглива праця на своєму місці та допомога армії усіма можливими засобами! А колаборантів за ґрати!” – прокоментував затримання колаборанта начальник слідчого управління Харківської обласної поліції Сергій Болвінов.

Нагадаємо, 1 березня 2022, в результаті ворожого удару була частково зруйнована будівля Харківської облдержадміністрації та прилеглі будівлі.