Поліція охорони продовжує працювати у Куп’янському районі

18.03.2023 14:10   -
Новини Харкова: поліція охорони продовжує працювати у Куп’янському районі

В ході виконання службових обов’язків, з метою перевірки організації несення служби та надання практичної допомоги поліцейським екіпажам, керівний склад Управління поліції охорони в Харківській області здійснив черговий виїзд на деокуповану територію Куп’янського району. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУНП.

Підрозділ поліції охорони відновив свою діяльність на Куп’янщині восени минулого року задля збереження майна громадян та організації безпечного функціонування магазинів, аптек, органів місцевої влади тощо. Поліцейські охорони охоче поєднали службові обов’язки із волонтерством, долаючи складні логістичні перепони.

Так і цього разу службова поїздка поєдналася із доставкою прикордонникам та дітям молочної продукції, яку знову надала молочна компанія «Галичина».

В одному з населених пунктів поліцейські охорони стали свідками того, як комунальники під звуки вибухів ліквідовували наслідки обстрілів, наводили лад на прибудинкових територіях, відновлювали порядок після деокупації на рідній землі. Офіцери поліції подякували робітникам і поділилися гуманітарною продукцією.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що за добу харківські поліцейські перевірили 17 людей на причетність до ДРГ.