Поліцейські Харківщини доставили до Ізюма гуманітарний вантаж медикаментів

09.10.2022 11:40   -
Новини Харкова: поліція супроводила до Ізюму гуманітарний вантаж медикаментів

Ліки, яких дуже потребує населення деокупованого міста, передав Благодійний Фонд «Джерело Відродження» (CFSR) від глобальної організації Americares Foundation зі США. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУ НП.

За час окупації військовослужбовці російської армії пограбували населений пункт та лікарню, вивезли майже все обладнання та повністю розукомплектували приміщення.

Керівництво Богодухівського районного відділу поліції разом з представником голови Харківської обласної ради та волонтерами доставили в Ізюмську Центральну міську лікарню вкрай важливі коштовні медичні препарати, шовні матеріали тощо.

Вже найближчим часом медикаменти будуть використовуватись для збереження життя та здоров’я населення регіону та наших захисників.

Також, для лікарів та медичного персоналу лікарні передали харчові набори від благодійного фонду Надії Вовк “Берегиня” та жіночого руху «За Майбутнє».

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що окупанти із артилерії обстрілювали населені пункти 4 районів – оперативно від ХОВА.