Політех прийматиме документи абітурієнтів у трьох центрах

25.07.2022 18:18   -
Новини Харкова: Політех відкриває три центри прийому документів абітурієнтів

Під час вступної кампанії 2022 року для абітурієнтів НТУ «Харківський політехнічний інститут» буде доступно три центри прийому документів — у Харкові, Полтаві та Чернівцях. Про це повідомляють “Харьковские известия”.

Головною точкою прийому документів до НТУ «Харківський політехнічний інститут» буде його Центральна приймальна комісія, що розташована у Харкові (м.Харків, вул. Кирпичова, 2, Корпус У2). Ще дві – на базі Полтавського політехнічного коледжу НТУ «ХПІ» (м.Полтава, вул. Пушкіна 83а) та у Чернівцях (м.Чернівці, Головна вулиця, 203, 3 поверх).

«Сьогодні, з урахуванням військового стану, ми відкриваємо ці три пункти, щоб абітурієнти могли звернутися до найближчих для себе приймальних комісій ХПІ, поспілкуватися та отримати всю необхідну інформацію. Водночас цього року є дуже важлива частина вступу — складання тесту НМТ — Національного мультипредметного тесту. Ми також організуємо локацію для його прийому у Харківському Політеху», – розповів ректор НТУ «ХПІ» Євген Сокол.

Євген Сокол також зазначив, що університет також стане базою для проведення Національного мультипредметного тесту (НМТ) та вишем, куди можна буде вступити за результатами усної співбесіди (Квота 2).

Всю детальну інформацію про вступну кампанію 2022 року можна дізнатися на сайті: http://vstup.kpi.kharkov.ua/