Поліція відкрила дві справи щодо обвалу мосту. ФОТО. ВІДЕО

27.08.2019 11:20   -
Автор:
За адресою виїхала слідчо-оперативна група та керівництво відділу поліції.
Інформація знайшла своє підтвердження. Постраждалих осіб не має. Рух транспорту перекрито.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367(службова недбалість) та ч. 2 ст.275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу України. Санкціями статей передбачено покарання від 2 до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
За інформацією заступника начальника з розвитку доріг САД у Харківській області Сергія Пляки, в даний момент організовано об'їзд пошкодженого моста через Баварію та Пісочин.
«Пошкоджено третій проліт моста на під'їзді до аеропорту «Харків» з боку Довжанського, площа ділянки – 12 на 9 метрів. У результаті події ніхто не постраждав. Залізничні колії залишилися вільними. Попередня версія причин події – проїзд великовантажного транспорту», – повідомив Сергій Пляка.
На даний момент на місці працює комісія, яка встановлює причини події та визначить обсяг необхідних відновлювальних робіт. За інформацією САД у Харківській області, відновлювати міст почнуть невідкладно – як тільки комісія завершить свою роботу.