Поліцейські разом з волонтерами доставили жителям Харківщини більше пів тони продуктів (фото)

26.06.2022 12:15   -
Гуманітарну допомогу отримали мешканці  Харківщини (фото)

Гуманітарну допомогу отримали мешканці Харківського та Чугуївського районів, які майже щодня потерпають від обстрілів російської армії. Повідомляють “Харьковские известия” з посиланням на ГУНП.

У зв’язку із постійними атаками ворога в населених пунктах приміських територіальних громад склалася непроста ситуація із забезпеченням населення харчами та іншими предметами першої необхідності. Поліцейські завжди відстежують критичні ситуації в регіоні з ресурсним постачанням і намагаються прийти на допомогу жителям кризових районів.

25 червня за дорученням начальника главку харківської поліції Володимира Тимошка помічник начальника з гуманітарних питань В’ячеслав Марков разом волонтерами доставив до селища Вільхівка майже пів тони продуків – м’ясні та рибні консерви, цукор, олію, різні крупи, інші необхідні товари. Мешканці Чугуївського району отримали від правоохоронців 150 продуктових наборів.

Громадяни щиро подякували поліцейським та волонтерам за допомогу, а поліцейські запевнили жителів регіону що намагатимуться і надалі підтримувати їх та захищати від важких наслідків воєнного часу.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, де харків’яни можуть отримати гуманітарну допомогу 26.06.2022 (адреси).