Після звільнення Кримський півострів знову стане популярним українським курортом — ГУР

17.02.2023 11:39   -
Крим знову стане популярним українським курортом — ГУР

Представник воєнної розвідки України Вадим Скібіцький розповів про перспективи подальшої деокупації Кримського півострова і повернення його під юрисдикцію України. Про це повідомляють Харьковские известия.

“Деокупація Криму, звісно, включатиме в себе всі перелічені вами аспекти. Але, за останні роки весь світ переконався, що жодні обмеження, економічні санкції, світова дипломатія, міжнародне право не вирішать питання деокупації українських територій. То ж без застосування сили в цьому процесі ми не обійдемось. Це ключовий фактор деокупації. Інша річ, як саме Україна застосовуватиме військовий компонент”, – розповів представник ГУР МО України.

На тлі постачань нових зразків озброєнь для України, росіяни перекидають на північ Кримського півострова нові підрозділи та зводять там оборонні споруди. Очевидно, що у кремлі готуються, усвідомлюючи неминучість деокупації.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

Після відновлення територіальної цілісності України, у Криму буде реалізовано комплекс необхідних програм для відновлення там нормального і безпечного життя. Кримський півострів знову стане популярним українським курортом.

ОСТАННІ НОВИНИ