Першокурсникам ХНУВС вручили курсантські погони (фото)

19.09.2022 17:31   -
Новини Харкова: Першокурсникам ХНУВС вручили курсантські погони

У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості з нагоди закриття табірного збору та вручення курсантських погонів першокурсникам. Про це повiдомляють Харьковские известия.

У заході прийняли участь: ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, перший проректор, проректори, декани факультетів, керівники структурних підрозділів, командири та курсанти.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять, мужність, вірність і героїзм воїнів, які віддали своє життя за волю, єдність і незалежність України, а також мирних громадян, що загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Захід завершився врученням погонів першокурсникам, які пройшли табірний збір.

«На нас покладається надзвичайно велика відповідальність – стояти на варті прав і свобод громадян, інтересів держави, її цілісності та суверенітету, щодня виправдовувати високу довіру Українського народу до Національної поліції. Упевнений, що шлях правоохоронця ви обрали за покликанням серця, адже виконувати його можуть лише ті, для кого Служити і Захищати – пріоритети і в житті, і в професійній діяльності. Служіть і навчайтеся так, щоб вас поважали люди і оберігав Господь Бог! Слава Україні! Героям Слава!», – звернувся до курсантів ректор ХНУВС.