Перевірки на блокпостах, боротьба з наркотрафіком та криміналом — результати роботи поліції за добу

10.11.2022 09:10   -
Новини Харкова: Перевірки на блокпостах, боротьба з ДРГ, наркотрафіком та криміналом

Правоохоронці цілодобово здійснюють патрулювання території громад та виконують завдання, спрямовані на забезпечення безпеки у Харкові та області. Про це повідомляють Харьковские известия.

За минулу добу поліція зареєструвала та відреагувала на 1484 повідомлення від громадян, що надійшли на спецлінію «102».

На блокпостах правоохоронці спільно з військовослужбовцями здійснили перевірку понад 3600 транспортних засобів, щоб запобігти потраплянню у населені пункти нелегальної зброї та наркотиків.

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлено для перевірки 20 осіб.

Щодо кримінальних злочинів, то минулої доби в ході відпрацювання території міста та області поліцейські виявили 2 факти незаконного обігу наркотиків та викрили 33-річного чоловіка, який протягом березня-червня 2022 року скоював крадіжки у Шевченківському районі Харкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканець Харківщини з тату россия зберігав вдома заряджений гранатомет

Про будь-які злочини громадяни можуть цілодобово повідомляти на «гарячу» лінію «102», до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном (050) 302 20 44 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканців Харкова, що знущалися з неповнолітньої дівчини, притягнуто до відповідальності