Онлайн-тренінги для молоді, яка потребує психологічної допомоги: реєстрація

27.06.2022 18:00   -
Новини Харкова: Реєстрація на онлайн-тренінг з психологом для молоді

Управління у справах сім’ї та молоді і благодійний фонд «Благо» проведуть у липні безкоштовні онлайн-тренінги «Творимо себе – творимо Україну» для молоді, яка потребує психологічної допомоги. Про це повiдомляють «Харьковские известия».

Як повідомили в управлінні, постійні руйнування, страх нападу або негативні відчуття, що вже переживаються, горе та емоції негативно впливають на загальний психологічний, моральний і душевний стан молодої людини, і потреба у психологічній допомозі для молоді – дуже актуальна.

Заняття проведе дитячий та сімейний психолог, координатор соціальних проєктів Ірина Філенко. На психологічних онлайн-тренінгах можна буде дізнатися, як приборкати базові емоції та прожити стресову ситуацію; як бути корисними та що таке волонтерство; стадії переживання горя; що таке підтримка та емпатія. Також можна буде отримати поради щодо побудови спілкування з рідними, які залишаються у гарячій точці або перебувають у тимчасовій окупації.

Усі учасники тренінгів пройдуть діагностику рівня емоційного виснаження та отримають чек-листи:

  • корисні ресурси для саморозвитку;
  • навички самодопомоги у стресових ситуаціях;
  • повернення до повсякденного життя;
  • алгоритм дій у випадку емоційного виснаження та алгоритм першої допомоги людині при переживанні горя.

На тренінги запрошується молодь віком 14-20 років. Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням: http://surl.li/chags. Заняття проходитимуть з 5 липня щовівторка на платформі «Zoom» (початок – о 15:00).

Раніше ми повідомляли про те, що харків’яни з інвалідністю можут отримати путівку до санаторію.