Олександр Фільчаков відзначив подяками представників Товариства Червоного Хреста України

06.11.2022 17:00   -
Новини Харкова: Олександр Фільчаков відзначив подяками харкiвських волонтерiв

3 листопада керівництво обласної прокуратури провело зустріч з волонтерами Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Повідомляють Харьковские известия з посиланням на Харківську обласну прокуратуру.

Насамперед Олександр Фільчаков подякував волонтерам за допомогу в евакуації двох дітей, які вижили під час розстрілу окупантами автомобільної колони поблизу села Курилівка 25 вересня. За ініціативи харківських прокурорів, які звернулись до Товариства Червоного Хреста України, хлопчика віком 1,1 років та дівчинці, якій 5,5 років, було відвезено до їхніх родичів. Кервіник обласної прокуратури нагородив волонтерів подяками за віддану роботу та порятунок маленьких українців. 

Читайте також: харків’яни святкують перемогу на Чемпіонаті України з велосипедного спорту.

На спільній зустрічі прокурори спільно з представниками міжнародної організації також обговорили проблемні питання, які виникають у роботі під час воєнного стану.  

Очільник обласної прокуратури акцентував увагу на підвищенні рівня співробітництва та комунікації у разі отримання будь-якої інформації, що може бути корисною для органів правопорядку, з метою своєчасного реагування.

Читайте також: пішов з життя Почесний громадянин Харкова Леонід Шутенко.

Внаслідок збройної агресії РФ мирні українці зіштовхнулись з численними викликами. Волонтери вносять вагомий внесок у перемогу над ворогом та є надзвичайно важливими для суспільства. Бути волонтером — це допомогати тим, хто цього потребує. Ми дякуємо вам за активну співпрацю та координацію з прокуратурою, — зазначив Олександр Фільчаков.

Нагадуємо, раніше ми повідомляли про те, що у Харкові комунальне підприємство шкільного харчування отримало гуманітарний вантаж.