Окупанти провалили план швидкого захоплення України: до чого готується путін

16.01.2023 10:00   -
Окупанти не змогли швидко захопити Україну: до чого готується путін

Керівництво росії розуміє, що план швидкого захоплення України нездійсненний, тому готується до довготривалої війни. Про це повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУР МО України.

Підготовка рф до довготривалої війни означає розуміння ворога, що його план швидкого захоплення України не здійсненний. Тому путін тепер розглядає варіант тривалої війни на виснаження.

“Ця концепція так званої “спецоперації”, насправді брутального вторгнення на територію України, полягала в наступному – путін планував, що це мало бути швидко. І всі сили засоби противника та і загалом план так званої “СВО” – це був план швидкої війни, захоплення України. Цього не вийшло”, – зазначив представник ГУР МО України Андрій Юсов.

Читайте також: Росія змінила керівництво окупаційних військ. Що це означає для України

Представник воєнної розвідки зауважив, що довготривалої війни на виснаження у планах путіна не було, але останні місяці вже спостерігається те, що рф треба переходити на воєнні рейки та змусити своє суспільство звикнути з думкою, що “війна це на довго”.

“Вони мобілізують всі резерви та засоби. В них захмарні військові бюджети. Також ми скоро побачимо інші заходи економічного характеру на території рф. Безумовно, це те, до чого готується путін. В України ж завдання протилежне – саме 2023-й має стати роком нашої перемоги, докорінної зміни ситуації. Тому що ані Україні, ані всьому цивілізованому світу ця довга війна не потрібна”, – підсумував Андрій Юсов.

ОСТАННІ НОВИНИ

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.