Окупанти обстріляли центр Харкова ракетами С-300: загинула жінка (фото)

30.01.2023 09:30   -
Обстріл Київського району Харкова 29 січня: є загибла та поранені

Вчора, 29 січня, близько 23:00 російські окупанти завдали черговий ракетний удар по Харкову. Про це повідомляють Харьковские известия.

Ракета С-300 влучила у дах чотириповерхового житлового будинку в Київському районі. В результаті вибуху почалась пожежа площею 450 кв.м, зруйновано дах та перекриття між 4 та 3 поверхами, пошкоджено вікна та двері. О 3:20 пожежу було ліквідовано. Рятувальні роботи на місці ще тривають.

Поліції відомо про 3 поранених та 1 загиблу. Загиблій було 85 років, вона знаходилась у своїй квартирі в момент детонації. Ще 3 мешканців будинку отримали поранення.

Протягом минулої доби ворог обстрілював прикордонні населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів області. Під вогнем ворога були Куп’янськ, Вовчанськ, Стрілеча, Дворічна та інші міста і села. Пошкоджено приватні будинки, магазини, господарчі споруди.

За інформацією Обласного центру екстреної медичної допомоги, у Куп’янську внаслідок ворожого обстрілу поранення отримав 41-річний чоловік. Його стан середньої тяжкості.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

ОСТАННІ НОВИНИ