Окупанти готують чергову провокацію на Запорізькій АЕС — розвідка

19.07.2023 16:35   -
Окупанти готують чергову провокацію на Запорізькій АЕС - ГУР

Імовірно найближчим часом російські окупанти планують організацію чергової збройної провокації на території Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляють Харьковские известия з посиланням на ГУР МО України.

«Департамент військової контррозвідки» фсб рф поширює серед особового складу інформацію про начебто підготовку українськими Силами безпеки і оборони штурму ЗАЕС.

Російська спецслужба стверджує, що наприкінці липня буде організовано «штурм» атомної станції, в якому начебто мають взяти участь «штурмові групи» і неназвані «добровольчі озброєні підрозділи України».

Тиражування такої інформації може свідчити про підготовку окупантами операції «під чужим прапором», яка призведе до масштабної аварії на ЗАЕС.

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.

За наявною інформацією української розвідки, наразі готуються чергові імітаційні обстріли станції з метою подальшого звинувачення в них України.

Нагадаємо, що Запорізька атомна електростанція була захоплена окупаційними військами 4 березня 2022 року. Відтоді неодноразово оприлюднювалась інформація про замінування території станції, кількох енергоблоків та ставка-охолоджувача.

ОСТАННІ НОВИНИ