Оборону тримають військові та всі комунальні служби Харкова

02.03.2022 13:40   -

У Харкові продовжують обстрілювати житлові квартали, постраждали корпус університету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна та будівля Головного управління Національної поліції у Харківській області на вул. Мироносицькій. Було влучання у спеціалізовану машину “Харківводоканалу”. Про це повідомляють “Харьковские известия”.

Харківський міський голова Ігор Терехов подякував військовим за героїчну оборону міста та повідомив, що комунальні служби міста продовжують самовіданно працювати.

«Водоканал працює. Їх спеціалізована машина потрапила під обстріл. Поранень зазнав один працівник, його вже прооперовано. Електрики працюють у черговому режимі, вивозимо сміття. Проблеми виникають постійно. Відновлюємо підстанції кілька разів, котельні, в які потрапляють снаряди. Ми контролюємо ситуацію, працюємо важко, але всі згуртовані як ніколи», – заявив Ігор Терехов.

Станом на 13:00 у 253 житлових будинках відключено опалення, ще 168 будинків поки що залишаються без гарячої води.

Як повідомляють у КП «Харківські теплові мережі», станом на 6:00 тепла не було у більше 1 000 будинків, а гарячої води – у понад 600 будинках.

Раніше ми повідомляли, що Харківводоканал спростовує фейк щодо неякісної обробки води.