Над Барвінковим на Харківщині замайорив український прапор

10.01.2023 14:26   -
Новини Харківщини: Над Барвінковим замайорив український прапор

Барвінкове на Харківщині героїчно відстояли бійці ЗСУ, тож ворог не зміг захопити місто. Проте через ворожі обстріли у місті було збито флагшток з українським прапором. Наразі його повернули на місце. Про це повідомляють Харьковские известия.

Місцеві жителі згадують, що коли російські війська вже захопили Ізюм, вони швидко сунули на Барвінкове. Наступ зупинили українські захисники. Вони героїчно боронили дорогу Ізюм – Барвінкове: ворог не зміг наблизитися навіть до околиць міста. Проте армія рф продовжувала обстрілювати місто. Навесні під час одного з ворожих прильотів на центральній площі міста було збито флагшток з українським прапором.

Через постійні бомбардування, евакуацію населення та відсутність спеціалістів, ремонтні роботи раз за разом переносилися. Тоді військовий комендант міста звернувся до керівництва Барвінківської дільниці АТ «Харківгаз» з проханням допомогти відновити флагшток. До роботи доєдналося й КП «Благоустрій», директор якого надав трубу та послуги автовежі. Спеціалісти «Харківгазу» замінили перебитий флагшток новим, виконали зварювальні роботи й український прапор нарешті замайорів над Барвінковим!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Читайте нас у Facebook, Telegram, Instagram та дивіться наші відео в YouТube та TikTok.