На подіум «Kharkiv Fashion» вийде дитячий театр

01.10.2019 16:15   -
Автор:
Під музику колективу «Manera» спільно з українським брендом «Lemoni» діти продемонструють нову колекцію «City mood», присвячену рідному місту, і покажуть, якою буде мода в Харкові у майбутньому. Дизайнер, засновник дитячого бренду «Lemoni» Ольга Ковтун розробила нові образи спеціально для показу на «Kharkiv Fashion», а ручний розпис на тканині створили у співпраці з юною художницею Діаною Нгуєн.
За словами начальника управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Вікторії Грецької-Миргородської, осінній сезон проєкту буде цікавим.
«Kharkiv Fashion» – проєкт, який любить дивувати. Уже не перший раз на подіум заходу виходять діти. Я впевнена, що «Шибеники» зроблять справжній фурор. Ми побачимо співпрацю театру і дизайнерів. Це буде цікаво», – зазначила Вікторія Грецька-Миргородська.
Як зазначила режисер театру «Шибеники» Олена Вартанян, талановиті актори 7-12 років покажуть сучасний Харків, який живе в умовах діджіталізаціі, гаджетів і нових технологій, Харків, який задає ритм розвитку для майбутніх поколінь і міст.
«Харків – це місто, яке народжує великих людей: акторів, поетів, музикантів, місто нових можливостей і їх втілень. Майбутнє починається з кожного з нас», – підкреслила Олена Вартанян.
Показ колекції відбудеться у перший день «Kharkiv Fashion 2019» – 11 жовтня.
Нагадаємо, «Kharkiv Fashion» організований управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Харківської міськради з ініціативи учасників Харківського кластера легкої промисловості та дизайну й під патронатом Харківського міського голови Геннадія Кернеса.