На Північній Салтівці тривають відновлювальні роботи на водоводах, які постраждали від снарядів (фото)

27.10.2022 12:59   -
Новини Харків: На Північній Салтівці ремонтують водоводи

Ремонтники Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» продовжують відновлювальні та ремонтні роботи на зовнішніх мережах холодної води на Північній Салтівці. Про це повідомляють Харьковские известия.

Зокрема ремонти на мережах ведуться по вул. Кричевського у МЖК Інтернаціоналіст. Тут планується замінити 8 м зруйнованої ділянки трубопроводу діаметром 150 мм.

Намічено ще не менше 10 зруйнованих ділянок на мережах, які потребують реконструкції. Напередодні частково підготували для ремонту мережі на вул. Наталії Ужвій, які також постраждали від вибуху, де теж запланована ліквідація нештатної ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові триває відновлення житлових будинків, що постраждали внаслідок ворожих обстрілів

«Водопровідному господарству Північної Салтівки завдали значної шкоди обстріли та влучення снарядів різного калібру. На сьогодні лише у Київському районі житлового масиву Салтівка вже виконали реконструкцію 23 поривів на водоводах після прямих чи непрямих влучень. Військові дії навчили багато нового, про що раніше і не здогадувалися», – зазначив начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Київського району Віталій Чупандін.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: «Харківгаз» відновив газопостачання у деокупованому передмісті Харкова