На КП «Харківводоканал» є альтернативні джерела електроенергії

23.12.2022 15:46   -
На КП «Харківводоканал» є альтернативні джерела електроенергії

Усі об’єкти водопостачання КП «Харківводоканал» підготовлені до експлуатації в осінньо-зимовий період та забезпечені альтернативними джерелами електроенергії. Про це повідомляють Харьковские известия.

«На об’єктах водопостачання своєчасно завершили ремонтні та відновлювальні заходи щодо підготовки обладнання та насосних агрегатів до експлуатації в осінньо-зимовий період. Незважаючи на обстріли та сирени тривоги, колективом було виконано весь комплекс робіт, для надійної роботи насосних станцій у опалювальний період. Щоб продовжувати безперебійне забезпечення водопостачання за критичної ситуації, такої, як вихід з ладу основних насосних агрегатів, розробили та визначили схеми та різні види резервування насосного обладнання», – зазначив начальник управління артезіанського водопроводу та насосних станцій комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Олександр Черняєв.

За його словами, на підприємстві ведуться роботи щодо підключення альтернативних джерел електроенергії, які дозволять за повної відсутності електропостачання, продовжувати підтримувати роботу диспетчерських служб, отримувати та обробляти інформацію від виробничих підрозділів та своєчасно реагувати на всі звернення харків’ян.

«Зазначу, що колектив нашого управління і морально, і технічно, підготовлений до роботи в зимовий період, з урахуванням ворожої агресії та можливих нових ударів по критичній інфраструктурі міста. Щоб працівники при відключенні електроенергії залишалися на своїх робочих місцях та виконували покладені зобов’язання, на наших об’єктах також встановлені альтернативні джерела електропостачання. Комунальники привчили харків’ян жити в комфорті і цю високу марку підтримуємо, навіть під час військових дій», – наголосив Черняєв.

Раніше ми повідомляли про те, що в центрі Харкова ремонтні бригади Харківводоканалу усунули одразу три аварії.