На Харківщині поліцейські допомогли розвантажити 17 тонн гуманітарного вантажу (фото)

10.07.2022 16:50   -
Поліцейські  допомогли розвантажити вантажівку з продуктами (фото)

Допомога призначена для мешканців Слобожанської територіальної громади Чугуївського району, а також для вимушених переселенців з обстрілюваних російськими окупантами населених пунктів України. Повiдомляють “Харьковские известия”.

9 липня поліцейські відділу поліції № 2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області допомогли розвантажити вантажівку з продуктами для громадян. Вже наступного тижня 17 тонн гуманітарної допомоги почнуть роздавати тим, хто найбільше її потребує.

Поліцейські щоденно проводять контрдиверсійні заходи, виїжджають на місця обстрілів для документування злочинів російських військ, протидіють злочинності, викривають та затримують порушників закону, реагують на звернення громадян. Але під час воєнного вторгнення ворога на територію держави пріоритетом для співробітників поліції є соціальний захист населення та адресна гуманітарна допомога громадянам.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що жителі Салтівського району Харкова на регулярній основі отримують набори продуктів від міста (відео).