На «Інтері» – прем’єра італійського серіалу «Готель «Імперіал». ФОТО

13.12.2019 17:59   -
Автор:
Події картини розгортаються в 1905 році. Молодий П'єтроНері з італійської сільськогосподарської провінції приїжджає в спа-готель, розташований в чудовій альпійській долині в Південному Тіролі. Це найрозкішніший готель в Австро-Угорській імперії: він першим був оснащений електрикою. П'єтро Нері, видаючи себе за офіціанта, розслідує зникнення своєї сестри Катерини – покоївки готелю. Незабаром він знайомиться з Адель – дочкою власниці готелю Донни Вітторії Алібранді. Владна господиня готова піти на все, щоб зберегти секрети, інтриги і злочини своєї сім'ї …
«Готель «Імперіал» – це місце сильних пристрастей, інтриг і загадок, – каже режисер картини Лука Рібуолі. – Моїм завданням було поєднати в серіалі сучасну мелодраму і нуар. Необхідно було розповісти історію кохання і показати сили, що заважають їй. Також хотілося відобразити в кадрі красу розкішного готелю, оточеного дивовижними вершинами східних Альп. На тлі дивовижних ландшафтів більш контрастно проступає темна сторона головних героїв: їх з'їдають жадібність, ненависть і підлість … ».
Серіал знімали в Італії, в мальовничому Південному Тіролі. У головних ролях – Ейсебіо Франческіні, Валентина Бель, Андреа Боска, Маріон Міттерхаммер, Флавіо Резерв.
Чи зможе головний герой дізнатися таємницю зникнення своєї сестри і розкрити темні секрети розкішного готелю? Дивіться в серіалі «Готель «Імперіал» – у неділю, 15 грудня, о 13:10 на «Інтері».