На Харківщині ревнивець влаштував стрілянину та намагався спалити два будинки. ФОТО. ВІДЕО

23.09.2019 11:20   -
Автор:
Працівники поліції встановили, що 32-річний місцевий мешканець на ґрунті ревнощів до дружини вирішив позбавити життя 31-річного чоловіка.
За словами начальника сектору кримінальної поліції Зміївського відділу поліції Андрія Тарахтєєва, зловмисник завчасно придбав гладкоствольну мисливську рушницю.
– Потім з рушницею в руках прибув до будинку, де проживає опонент, розпочав з ним сварку через вікно будинку, – розказав Андрій Тарахтєєв. – Зловмисник спрямував зброю в бік останнього та зробив прицільний постріл. Чоловік встиг сховатися за цегляну будівлю.
Заступник начальника відділу поліції додав, що на цьому зловмисник не зупинився.
– Він взяв полімерну каністру із легкозаймистою сумішшю, облив нею двері і стіни будинку потерпілого та підпалив, – повідомив Андрій Тарахтєєв. – Окрім цього, зловмисник навідався до будинку батьків потерпілого, де перебувало авто 31-річного чоловіка, підпалив легкозаймистою сумішшю і будинок, і автівку.
Встановлено, що потім зловмисник повернувся до себе додому та намагався звезти рахунки з життям, вистріливши собі у плече.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство), ч.2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна), ч. 2 ст. 15, п.п. 1, 5 ч. 2 ст. 115(замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення. Речові докази вилучені. Слідчі дії тривають.