На Харківщині невідомі напали на чоловіка, обікрали та забрали його автівку. Але уїхали недалеко. ФОТО

12.12.2019 15:20   -
Автор:
10 грудня близько 8:00 до Куп’янського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця. Він заявив, що на нього напали троє невідомих, побили та заволоділи автомобілем «ВАЗ».
Під час руху зловмисники не впоралися із керуванням та в’їхали у стовп. Злодії кинули легковик та втекли, прихвативши сумку зі сріблом вагою близько 700 грамів і радіодеталями.
В ході розшукових заходів працівники поліції оперативно затримали двох чоловіків, причетних до злочинів. Ними виявилися 24 та 23-річні жителі району. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання зловмисників працівники поліції вилучили речові докази.
Слідчим відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує до 8 років позбавлення волі. Вони затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі працівники поліції розшукують третього співучасника злочинів.