На Харківщині чоловік побив жінку та залишив її помирати у порожній квартирі

21.11.2019 11:30   -
Автор:
Т.в.о. начальника Зміївського відділу поліції Роман Горбунов розповів, що 18 листопада близько 13:00 між співмешканцями виникла сварка за місцем проживання у селищі Слобожанське Зміївського району. В ході з’ясування стосунків 43-річний чоловік схопив потерпілу за одяг та виштовхнув з квартири у тамбур. Жінка вдарилася потилицею об стіну, після чого впала на підлогу та втратила свідомість. Чоловік переніс непритомну співмешканку до приміщення, поклав її на ліжко та пішов у своїх справах. Наступного дня він повернувся до квартири та виявив жінку без ознак життя. Після цього він звернувся до поліції.
Згідно з довідкою судово-медичної експертизи, смерть жінки настала внаслідок набряку головного мозку, внутрішньо-черепного крововиливу та закритої черепно-мозкової травми.
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає до 10 років позбавлення волі.
На даний час вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання міри запобіжного заходу.
Досудове слідство триває.