На Харківщині чоловік побив людей та вкрав у них автівку, а потім на ній ще й збив жінку. ФОТО

04.11.2019 11:40   -
Автор:
На місце виїжджали керівництво, слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Первомайського відділу поліції.
Під час проведення заходів, направлених на затримання зловмисника, поліцейські з’ясували, що правопорушник на викраденому автомобілі збив жінку у місті Первомайський. Транспортний засіб він залишив неподалік місця ДТП та втік. За півгодини правоохоронці затримали 23-річного зловмисника, мешканця села Олексіївка Первомайського району, який ухилявся від відбування покарання за скоєння крадіжки. Він намагався покинути межі населеного пункту.
Постраждала у дорожньо-транспортній пригоді 49-річна жінка отримала легкі тілесні ушкодження.
Слідчим відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом) та ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. На даний час чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Чоловік доставлений до слідчого ізолятора для відбування покарання за раніше скоєну крадіжку.
Досудове розслідування триває.