Міністерство оборони України нагородило харківських комунальників (фото)

26.07.2022 16:05   -
Новини Харкова: Працівників КП нагородило Міністерство оборони

Працівники КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» нагороджені відзнаками Міністерства оборони України. Про це повідомляють “Харьковские известия”.

За самовіддану працю та вагомий особистий внесок у збереження суверенітету та незалежності України були нагороджені директор КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» Олексій Артикуленко, водій 3-ї автоколони Віктор Сиденко та водій 1-ї автоколони Юрій Чемшит.

Як повідомили у КВПВ, Віктор Сиденко працює на підприємстві з 2016 року, а Юрій Чемшит – з 2004-го. До цього обидва багато років працювали в автотранспортних підприємствах, що спеціалізуються на вивезенні побутових відходів. Хоча зараз працюють у різних автоколонах, на об’єкти водій самоскида та водій телескопічного навантажувача часто виїжджають в одній вантажній ланці. За час війни вони разом неодноразово перебували в районах обстрілів та в складних ситуаціях, але виконання робіт не припиняли.

Олексій Артикуленко очолив підприємство з перших днів військових дій та зміг налагодити його безупинну роботу у найскладніший період. За його словами, ця нагорода – заслуга всього колективу. Також він зазначив, що завдяки Харківському міському голові Ігорю Терехову всі питання, пов’язані з роботою підприємства, які виникали в цей час, – необхідність ремонту спецтехніки, придбання запчастин, палива – були вирішені. У планах – розвиток підприємства, зокрема, облаштування нових ремонтних цехів.

Директор КП «КВПВ» побажав українцям найшвидшого закінчення війни та перемоги.

«Своєчасна оплата харків’янами нашої послуги – це теж внесок у нашу спільну перемогу, але на нашому, комунальному, фронті. Це дуже важлива робота, яку працівники підприємства виконують щодня, і дуже приємно, коли харків’яни цінують її та оплачують», – зазначив Олексій Артикуленко.

Раніше ми повідомляли про те, що Франція передала українським медикам сучасні ноутбуки: хто отримає.