Мікси від Dj MEGERA та показ мод від Аніти Даніелян: у Харкові урочисто відкрився ХІ Міжнародний дитячий медіафестиваль «Дитятко»

05.09.2019 12:46   -
Автор:
Як зазначив під час відкриття фестивалю, яке проходило у форматі ток-шоу «Дитятко Open world», президент фестивалю, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов: «У 2019 році оргкомітет отримав майже півтори тисячі робіт з 98 країни світу. Загальна тривалість надісланих робіт – понад 300 годин. Найбільш популярними цього року виявились анімаційні номінації – як серед дитячих робіт, так й для дітей».
Виступ гурту «HeartBeat Brass Band», дискотека та святкове багаття – все це чекало на гостей після урочистого відкриття Міжнародного дитячого телевізійного фестивалю «Дитятко» у таборі «Сонячний».
Сьогодні на учасників фестивалю теж чекає насичений день. Організатори підготували цікаві майстер-класи та творчі зустрічі. А ввечері юних кінематографістів запросять до Харківського дельфінарію на Шоу білих китів та дельфінів.
З більш детальною програмою фестивалю на сьогодні можна ознайомитись за посиланням.
Нагадаємо, до конкурсної програми фестивалю цьогоріч відібрано 186 робіт з 49 країн світу. Серед конкурсантів – переможці та лауреати відомих міжнародних дитячих кінофестивалів.
Переглянути конкурсні роботи у дні фестивалю можна безкоштовно у кінотеатрах імені О.Довженка, «Київ», «Познань», «Кіноленд» та «8 1/2».